Националната авиокомпания на Мароко Роял Ер Марок реши да пусне

...
Националната авиокомпания на Мароко Роял Ер Марок реши да пусне
Коментари Харесай

30 извънредни полета с мароканци отлитат за Доха

Националната самолетна компания на Мароко " Роял Ер Марок " реши да пусне към 30 специфични полета от Казабланка до Доха във вторник и сряда, с цел да закара всички последователи на националния тим, които желаят да гледат онлайн полуфинала от Световното състезание в Катар против Франция.

" За да позволим на многочислените мароканци, които желаят да поддържат националния тим в епопеята му и да изживеят страстите на полуфинала на Мондиала, " Роял Ер Мароко " ще направи въздушен мост сред Казабланка и Доха ", се споделя в официално съобщение на компанията.

" На историческия мач, историческо обслужване ", хвали се самолетната компания, визирайки, че Мароко стана първият тим от Африка в историята на полуфинал на футболен Мондиал.

Големите самолети ще отлетят от летище " Мохамед V " в най-население град на Мароко Казабланка.

В Доха селекционерът на Мароко Уалид Реграги отдаде няколко пъти дължимото на публиката, наричайки я " 12-ият състезател на тима ". " Националният тим би трябвало да сплотява всички мароканци. В един миг бяхме разграничени. Ако успеем да съберем народа ни поради футбола, ще бъде добре ", разяснява Реграги.
 Селекционерът на Мароко е бил съотборник с Жиру и Христо Янев Селекционерът на Мароко е бил съотборник с Жиру и Христо Янев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР