Националната агенция за приходите затвори заведение и се похвали пред

...
Националната агенция за приходите затвори заведение и се похвали пред
Коментари Харесай

Затвореното заведение на Морската гара във Варна пребори НАП в съда

Националната организация за приходите затвори заведение и се похвали пред медиите, съдът анулира решението, само че Национална агенция за приходите не викна медии , декларират от Сдружението на заведенията в България във връзка със нощен клуб във Варна.

От организацията разпространиха и позиция на ръководещата заведението компания " Театро Варна " ООД във връзка насилственото му затваряне.

В позицията се показва, че заведението " Театро " е отворено още веднъж 24 часа след акцията на чиновници на Национална агенция за приходите. С решение от през днешния ден Административният съд отменил разпореждането на приходната организация и я осъдил да заплати разноските по делото. Според компанията заведението й, което тя смята за едно най-популярните в града, казусът е индикативен за непремерените и тенденциозни дейности на държавни институции, които вредят на туризма по българското Черноморие в миг, в който той и без друго изпитва компликации.
 Министърът желае туристическият бранш да не се зъби, а да се усмихва
Министърът желае туристическият бранш да не се зъби, а да се усмихва

И поемат по-отговорно отношение към облика на българския туризъм.

" Смятаме, че е извънредно недопустимо да се жигосва обществено който и да е представител на българския туристически бизнес, преди да е потвърдена неговата виновност. Основната движеща мощ на туризма е репутацията - на българските заведения, на българските хотели и плажове, на страна ни. От вчерашната акция и провокираното от страна на Национална агенция за приходите медийно отразяване печеливши няма , с изключение на краткотрайния ПР резултат за приходната организация. Дано той си е коствал пропуснатите изгоди за българския бизнес, пропуснатите спомагателни доходи под формата на налози към страната ни и в последна сметка следващото леке върху имиджа на българския туризъм ", разясняват от " Театро Варна " ООД.

Фирмата изрича благодарности на Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България, които са я подкрепили, и адмирира дейностите на съда.
 Полицията обискира до голо 400 души за опиати в нощен клуб в Пловдив
Полицията обискира до голо 400 души за опиати в нощен клуб в Пловдив

Част от присъствалите считат да подадат тъжба против дейностите на униформените
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР