Националната агенция за приходите (НАП) спря стария си електронен портал,

...
Националната агенция за приходите (НАП) спря стария си електронен портал,
Коментари Харесай

НАП пусна нов портал

Националната организация за приходите (НАП) спря остарелия си електронен портал, оповестяват от приходната организация. Повече от година, за улеснение на потребителите, двата портала работиха по едно и също време, като през това време са трансферирани всички потребителски профили и правата на достъп. Потребителите, които употребяват ПИК или КЕП, не би трябвало да подхващат спомагателни дейности, с цел да се разпознават в актуализирания портал, защото е осъществена миграция, с която правата на достъп и упълномощавания са трансферирани автоматизирано.
Ако е осъществено едно и също упълномощаване на едни и същи лица и в двата портала, ще се одобри, че потребителите, които са го направили, са минали към този момент към новия портал и упълномощаването от остарелия няма да се трансферира, изясняват от Национална агенция за приходите.
Новата платформа предлага над 160 онлайн услуги. Най-търсени са тези за подаване на данъчни и осигурителни заявления по интернет, подаване на информации и документи, на претенции за издаване на удостоверения, инспекция на здравен статус, регистрация по Закона за Данък добавена стойност, регистрация на самоосигуряващи се лица.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР