Националната агенция за приходите даде официално начало на втория сезон

...
Националната агенция за приходите даде официално начало на втория сезон
Коментари Харесай

Данъчните отново започват лотарията с касовите бележки

Националната организация за приходите даде публично начало на втория сезон на лотарията с касови бележки. 16 хиляди фискални бона към този момент вземат участие в новия сезон на томболата, показват от приходната администрация.

Двойно по-голям късмет за продобиване на премия имат участниците, които са плащали с банкова карта и с изключение на касовата си записка, са записали бележката от ПОС терминала, допълват от там. Играта ще продължи една година, а огромна премия е 50 хиляди лв.. 2 хиляди лева ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, записал печеливша касова записка. Всяка седмица някой ще печели и предметна премия на стойност почти 1000 лева

Първият късметлия от данъчната
лотария ще бъде изтеглен през декември 2017 година В жребия ще вземат участие всички бележки, регистрирани до 19:59 ч. на 17 декември 2017 година и издадени след 1 януари 2017 година в това число.

Потребителските профили на участници от първия сезон на
лотарията са към този момент дейни и те могат да вкарват бележки с към този момент основаните права за достъп. Всеки нов консуматор е належащо да сътвори еднократно собствен профил в уеб страницата www.kasovbon.bg, като всеки участник може да вкарва касови бележки без ограничавания. За да се записва касов бон, би трябвало да се попълнят три детайла - дата, час и стойност на покупката. Колкото повече фискални бонове в профила има всеки, толкоз по-голям е шансът за премия.

От Национална агенция за приходите припомнят, че е значимо хората да знаят, че би трябвало да пазят касовите си бележки до края на играта, тъй като ще получават премиите си против тях.

В първото издание на
лотарията, което завърши в края на 2016 година бяха регистрирани над 51 милиона касови бележки на стойност над 670 млн. лева, а огромният победител, който получи лек автомобил, е жена от Панагюрище с касова записка за 1.80 лева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР