Национална лотария превърна в милионер втори късметлия от началото на

...
Национална лотария превърна в милионер втори късметлия от началото на
Коментари Харесай

Софиянец стана вторият милионер за 2018 година

Национална лотария трансформира в милионер втори късметлия от началото на новата 2018 година. С облага от 1 000 000 лв. забогатя щастливецът Станчо Тодоров от град София. Голямата наслада му донесе билет „ Oколосветско странствуване “.

Миналата седмица билет „ Златните пирамиди за милиони “ зарадва и Димитър Миярев от грaд Брацигово. Вторият милионер за 2018-а е на 60 години. Изпробва шанса си в „ Национална
лотария “ дружно със своята брачна половинка Мая. Щастливците си купуват по няколко билета, разпределят си ги и се състезават кой ще завоюва повече.

Билет „ Околсветско странствуване “ несъмнено е късметлийски за Станчо, защото в края на предходната година му донася облага от 1000 лв.. В началото на 2018-a е още по-щедър. Когато вижда, че печелившото число 38 съответствува и стартира да изтрива облагата, Станчо си е помислил, че още веднъж печели 1000 лв.. След като изтрива цялото поле обаче пред него се открива седемцифрената сума.

„ В първия миг се стъписах, а след това изпитах наслада “, споделя с неспокойствие милионерът.

„ Още не мога да осъзная, че всичко е действително “, споделя брачната половинка на най-новия милионер Мая. Тя описа, че постоянно са мечтали за облага от 50 или 100 хиляди лв., само че не са допускали, че шансът ще ги споходи с 1 000 000 лв..

Станчо ще похарчи облагата за своето семейство, като ще помогне на децата си. Със брачната половинка му възнамеряват и екскурзия. С остатъка от сумата ще си обезпечат спокойни старини.

В билет „ Околосветско странствуване “ има още четири облаги по 1 000 000 лв., които чакат да бъдат извоювани. Той може да обезпечи на късметлиите и незабравими пътешествия до Ню Йорк, Дубай или Лондон.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР