Национална агенция за приходите търси 217 служители за звеното Фискален

...
Национална агенция за приходите търси 217 служители за звеното Фискален
Коментари Харесай

НАП обяви конкурс за 217 фискални инспектори

Национална организация за приходите търси 217 чиновници за звеното „ Фискален надзор “. Агенцията е оповестила състезания за длъжността „ контрольор по приходите ”. Те ще работят в екипи и ще правят фискален надзор на територията на цялата страна.

Конкурсите за свободните работни места ще се проведат на два стадия. На първия участниците ще вземат решение тест, чиято цел е да се открият професионалните им познания. Допуснатите до втория стадий ще преминат през изявление.

Работата на инспекторите във фискалното звено е обвързвана с физически и документален надзор на артикули с висок фискален риск. Данъчните ще наблюдават по какъв начин се движат стоките, дали се осъществят на територията на България, изнасят ли се за трети страни и дали всички транзакции се отразяват правилно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите в звеното ще бъдат обезпечени с транспортни средства и техническо съоръжение за осъществяване на функционалностите си.

Кандидатите могат да подадат документи до 24 април, в това число, персонално или посредством прокурист с нотариално заверено пълномощно-оригинал, на някой от посочените в обявите адреси.

Описание на длъжността, условията за заемането й и мостри на документи за присъединяване, могат да бъдат открити на интернет страницата на Национална агенция за приходите, в рубрика Обяви.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР