Национална агенция за приходите (НАП) взела под прицел родните звезди.

...
Национална агенция за приходите (НАП) взела под прицел родните звезди.
Коментари Харесай

НАП погна родните звезди за укрити данъци

Национална организация за приходите (НАП) взела под прицел родните звезди. Носят се упорити клюки, че в идващите няколко месеца чиновници на организацията ще ревизират хайлайфа дали си заплаща налозите.

Мълвата бързо се е разнесла в шоубизнеса и известните персони треперят от боязън. Запознали са от известно време да издават фактури за хонорарите си и да работят законно. Най-уязвими са звездите от музикалния бизнес, които се славят с големи възнаграждения, които не дегларират пред Национална агенция за приходите.

Голяма част от звездите даже не популяризират участията си в персоналните си Facebook страници и Инстаграм, с цел да не стават цел на чиновниците на Национална агенция за приходите. Предимно това е при звездите, които нямат компания зад тила си и се продуцират сами. А тези, които заявяват въпреки всичко някакви получени пари, са надалеч от действителната сума, която взимат за час пеене. Подозрения има към попфолк и поп гилдията, които са с най-високи възнаграждения и най-вече изяви. От актьорската колегия също се прикриват възнаграждения и се чака да бъдат разследвани и те.

Наскоро Хилда Казасян отнесе постоянна инспекция за заведението, което стопанисва. Родни реализатори, които са се изявявали на сцената на клуба, били привикани да свидетелстват получавали ли са касови бележки и по какъв начин са регламентирали бизнесотношенията си със притежателите. Подозренията на данъчните са, че от клуба са укривали към 80% от оборота
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР