Националката по художествена гимнастика Ева Брезалиева няма да се състезава

...
Националката по художествена гимнастика Ева Брезалиева няма да се състезава
Коментари Харесай

Ева Брезалиева няма да се състезава повече за клуб Олимпия

Националката по художествена гимнастика Ева Брезалиева няма да се състезава повече за клуб Олимпия (Бургас), оповестяват от БФХГ.

По предпочитание на президента на клуба и първи треньор на гимнастичката Елена Симеонова, Брезалиева ще промени клубната си принадлежност.

Симеонова е провела диалог с шефа на националния тим Деспа Кателиева, в който е декларирала решението си да не картотекира състезателката. Също по този начин за решението е известена Ева Брезалиева.

С приключване на картотеката на грацията на 31 декември 2022 година, същата е свободна да даде спортните си права на различен състезателен клуб.

Причината е отсъствието на 17-годишната състезателка от церемонията по награждаване за Спортист на годината в Бургас.

Ето какво написа президента на клуба Елена Симеонова:

" На 21 декември в културен дом на НХК гр. Бургас се организира награждаване на 10-те най-хубави състезатели на бургаските спортни клубове за 2022 година. На първо място медиите безусловно справедливо отредиха първото място на Женина Трашлиева - международна шампионка по худажествена гимнастика с ансамбъла на България. Второто място беше за Ева Брезалиева ( състезателен клуб по художествена гимнастика “Олимпия “ ), която не участва на събитието. Не просто не участва, не си направи труда да осведоми родния си клуб за това, че няма да участва на церемонията по това награждаване. Не го одобрявам, като персонална засегнатост!!! Отдавна съм наясно с тези неща.

Не е почтително и не е възпитателно отношението на всички тези, от които зависеше да обезпечат наличието на Ева на тази гала, в символ на почитание към Община Бургас и към всички медии, които гласоподаваха за нея!!! Не осъзнават смисъла на тази премия и какъв брой доста хора я подкрепяха!!! От този ден моите взаимоотношения с Ева Брезалиева като неин първи треньор завършиха, както и взаимоотношенията и с клуб " Олимпия ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР