Националката Калояна Налбантова се класира за втория кръг на единично

...
Националката Калояна Налбантова се класира за втория кръг на единично
Коментари Харесай

Калояна Налбантова стартира с победа на турнир по бадминтон в Дъблин

Националката Калояна Налбантова се класира за втория кръг на единично дами на интернационалния шампионат по бадминтон в Дъблин (Ирландия) с награден фонд 15 хиляди $.

Българката победи на старта Фрея Редфърн (Англия) с 21:19, 21:10 за 29 минути. Следващата й съперничка е Имад Самия (Индия), а срещата е по-късно през днешния ден.

Христомира Поповска отпадна на старта след проваляне от Бенедикт Силасен (Дания) в оспорван мач с 21:18, 17:21, 17:21 за 58 минути.

На смесени двойки Илиян Стойнов и Цветина Попиванова изгубиха от четвъртите сложени в схемата датчани Андреас Сьондергорд и Ибен Бергщайн с 9:21, 13:21 за 23 минути.

По-късно през днешния ден трикратните европейски шампионки Стефани Стоева и Габриела Стоева са сложени под номер 2 в схемата на двойки дами и на старта ще играят с квалификантките Хлое Майер и Нови Воланд (Нидерландия). Михаела Чепишева и Цветина Попиванова имат сложен чоп и стартират против водачките Майкен Фруергаард и Сара Тигесен (Дания).

На двойки мъже Иван Русев и Илиян Стойнов излизат против шестите сложени представители на домакините Джошуа Магий и Пол Рейнолдс.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР