Националите ни по тенис се завърнаха на българска земя след

...
Националите ни по тенис се завърнаха на българска земя след
Коментари Харесай

Тенис-националите ни: Беше вълнуващо, показахме, че можем

Националите ни по тенис се завърнаха на българска земя след присъединяване си на първия исторически шампионат ATP Cup, който се организира в Австралия. България направи чудесно показване и приключи конкуренцията на девето място.

Димитър Кузманов, Александър Лазаров и Адриан Андреев кацнаха на Летище „ София” нощес след среднощ

“Беше доста вълнуващо. След първата победа над Англия съвсем не спахме. Това беше необикновено прекарване. Само 24 страни участваха и ние да бъдем част от тях - това е нещо уникално”, съобщи Александър Лазаров.

“След злощастното развиване в групата си казахме, че би трябвало да бъдем и малко реалисти. Съжаляваме, че не прескочихме групата, само че въпреки всичко сме девети в света в един от най-конкурентните спортове. С времето ще си дадем сметка какво постигнахме. Радваме се, че за две седмици успяхме да допринесем за повдигането на българския дух. Разбрахме, че хората са следили и са се вълнували от нас”, добави Димитър Кузманов.

“Показахме, че можем. Не сме постигнал лимита на опциите си. На този шампионат се сплотихме и ще продължим да си оказваме помощ. Не бях играл двойки с Григор и първата ми мисъл беше да не се изложа. Гледал съм Джейми Мъри и съм му се възхищавал. Случи се, никой не е очаквал да спечелим. Мачът ни беше избран като един от най-хубавите. Това е самопризнание, което няма да не помни. Научихме доста от Григор. Той е извънреден експерт. Минал е по този път. Даваше ни скъпи препоръки, които всеки от нас може да употребява в личната си кариера. С подобен човек до теб израстваш бързо и на тренировки, и на мачовете”, изясни още Лазаров
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР