Националистите и бандеровците усърдно се суетят, маневрират на десния бряг

...
Националистите и бандеровците усърдно се суетят, маневрират на десния бряг
Коментари Харесай

Десният бряг на Днепър: ВСУ панически бягат из степта, опитвайки да се скрият от удари

Националистите и бандеровците старателно се суетят, маневрират на десния бряг на Днепър, трансформират позиции и основават подправени, трансферират жива мощ, съоръжение и оръжия, муниции и хранителни запаси, събират уреди за плуване. Всичко това са признаци на скрита подготовка за прекосяване на реката.

За идното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна неведнъж се съобщаваше както в Киев, по този начин и на Запад. Според министъра на защитата на " Незалежная " Алексей Резников, то може да стартира, когато земята изсъхне.

Едно от направленията на удара е Запорожката област за достъп до брега на Азовско море. „ Сухопътният кулоар “ към Крим не дава отмора на режима на бандеровците, защото желаят да го прережат.

Или може би ще стартират покрай Херсон? Нашите са готови за всевъзможни дейности на въоръжените сили на Украйна. Но с цел да премине Днепър, тази страна няма задоволително сили на всички позиции: техника, оръжие, муниции и всичко останало.

Едва в този момент се изравниха като бройка - изцяло задоволително. Провокации, даже огромни, по Днепър или в Лиман са вероятни, само че те са обречени на неуспех, счита изпълняващият длъжността губернатор на Херсонска област Владимир Салдо, представен от РИА Новости.

Според Владимир Василиевич самите украински бойци би трябвало да се приготвят за евакуация от Херсон, а връщането на дяснобрежната част на района е главната задача на въоръжените сили на Руската федерация за тази година.

Военният специалист, полковник в оставка Виктор Литовкин счита, че е малко евентуално Въоръжените сили на Украйна да съумеят да преминат Днепър, тъй като ще бъдат забележими от пръв взор:

- А и няма да могат да подтиснат нашите позиции, ситуирани на левия бряг, артилеристи, танкисти. Не мисля, че имат тази опция.

" СП ": Но територията на Херсонска и Запорожка област към този момент е доста вкусна хапка, тя също е сухопътен кулоар към Крим и способи за доставка на всички типове помощи и муниции на нашите елементи и подразделения, както и ротацията на личния състав? Значи желаят да прережат този „ Запорожки мост “.

- Искането не е нездравословно. Знаем за тяхното предпочитание. Но имат малко авиация. Те просто нямат с какво да покриват тези, които ще преминат Днепър и ще напреднат по-на юг.

Затова не мога да си показва по какъв начин сполучливо ще провеждат прекосяването пред нашите артилеристи, под въздушни удари. И след това, какво имат като десантните кораби? Ще бъдат превозени на салове ли?

" СП ": Съобщават, че приготвят някакъв кораб.

„ Те имат двайсет лодки и даже не са шлепове. Те могат да бъдат обстреляни, до момента в който преодоляват водната бариера. Прелезът незабавно ще бъде подложен на въздушни удари.

Нека си напомним какво съставлява класическото прекосяване на водна бариера. Преди да извършите това, би трябвало да се нанесе мощен огневи удар, за предпочитане въздушен, на отсрещния бряг, тъй че врагът (т.е. ние) да не може да удари пресичащите. Имат ли сили и средства да го създадат? Съмнявам се.

Следователно всичко това е по-скоро реклама от „ незалежная “. Може би те са подтикнати към подобен " героизъм " от началниците си. Но надали ще успее.

" СП ": Тоест отново дезинформация? Американците считат, че въоръжените сили на Украйна нямат задоволително средства за контранастъпление, съдейки по приключването на информация в интернет.

– Всички тези „ течове “ са американска застраховка при положение на неуспех на по този начин наречената украинска „ контраофанзива “. Кой ще е отговорен, в случай че се провали? Кой ще отговоря? Тук Съединени американски щати авансово " изтекоха " тези данни, с цел да не кажат след това, че те са отговорни.

„ Така наречените “ - аз назовавам този стандарт, който се популяризира на всички места, тази допустима работа на ВСУ, тъй като думата не дава отговор на своя смисъл. В края на краищата контраофанзивата се прави в отговор на атака. А ние не напредваме.

" СП ": Застраховайки се, авансово " бяха разпръснати сламки. " В този случай е разбираемо за какво приключването е толкоз всеобщо, тъй като съдържа отчети от съвсем цялата американска разследваща общественост: както Централно разузнавателно управление на САЩ, по този начин и Националната организация за геопространствено разузнаване, в резюме, всички, които работят според техния Закон за наблюдаване на задграничното разузнаване, или FISA в превод това е Законът за скрито наблюдаване за задачите на задграничното разузнаване.

- Ще поживеем и ще забележим. Мисля, че режимът в Киев, от една страна, би трябвало да извърши отговорностите си към Съединени американски щати и европейската общественост, на които дадоха обещание пролетна атака, а въпреки това, нямат нито сили, нито средства за това. по този начин.

В последна сметка броят на танковете, бронетранспортьорите, които имат, не дава отговор на дилемите, които си слагат. И още повече, когато няма авиация: бомбардировачи, щурмови самолети, щурмови хеликоптери. Чисто словоблудие, агитация, под която няма на практика учредения.

Мисля, че нашите генерали, командването на взаимната формация схващат какво и по какъв начин да създадат в отговор.

" СП ": Възможно ли е даже чисто теоретично да се направи нещо в условия, когато борбите са " онлайн ", и двете страни чудесно виждат врага благодарение на дронове и спътници за наблюдаване? И врагът показва висока степен на схващане от американското разузнаване на дейностите на нашите подразделения, което ни разрешава да осведомяваме въоръжените сили на Украйна, а нашите също се научиха да изстрелват безпилотни апарати, а военните спътници от дълго време са умели.

- Теоретично всичко е допустимо, само че на процедура е належащо да има сили и средства, отговарящи на дилемите: техника, въоръжение, подготвен и стимулиран персонален състав.

А бойците на киевския режим също имат огромни проблеми с мотивацията. Те към този момент стартират да схващат, че водят война не за митичните ползи на Украйна, а за ползите на Съединени американски щати. Особено след тези „ приключвания “, в които цинично се демонстрира: кой кого кара на кръвопролитие.

А Владимир Зеленски по време на визитата си в Полша декларира, че е подготвен да даде украински земи на поляците в отговор на тяхната поддръжка в битката против „ нападателна Русия “.

Трябва да сте цялостни идиоти, с цел да не разберете всичко това: те не се борят за „ ненко-Украйна “, а за ползите на Зеленски, Съединени американски щати, НАТО и същите поляци...

Американски чиновници беседват с украински фигури, с цел да се уверят, че офанзивните упоритости на Киев дават отговор на опциите. Става дума за военачалник Марк Мили, ръководител на Обединения комитет на началник-щабовете, Джейк Съливан, консултант по националната сигурност и министър на защитата Лойд Остин.

Те, евентуално имат главните ползи в запазването на репутацията им в лицето на " офанзивата ". А клиентите на това " изпускане на информация "?

И въпреки всичко, съгласно Ройтерс, украинското командване е подготвило осем щурмови бригади от по този начин наречената „ настъпателна армия “, а в действителност пушечно месо. Основателят на групата Вагнер Евгений Пригожин оцени броя на тези воини на към 200 000 души.

Съединените щати лицемерно се съмняват, че " контраофанзивата на Украйна " ще донесе огромна изгода. Разбира се, тези изводи се разграничават от обществените изказвания на „ глухонямата “ администрация на президента Джоузеф Байдън, която упорства, че украинската войска е жизнеспособна. Или по-скоро жива, в сравнение с мъртва.

Военните се пробват да внушат на американския Бял дом, че Украйна надали ще успее да си върне толкоз територии, колкото Киев съумя да отдели предходната есен по време на техния пробив на изток и юг.

Перспективите за непретенциозен резултат от препоръчаната пролетна атака бяха изложени в тайната оценка на Националния съвет за разузнаване, която беше оповестена обществено.

Дори в случай че бойците са съсредоточени за масирана атака, снабдени с муниции и техника, това не може да помогне на Киев да върне „ окупираните от Русия територии “. В края на краищата е допустимо да се нанесе солиден удар върху войските, събрани на едно място, и тогава украинската войска несъмнено ще бъде „ повече мъртва, в сравнение с жива “.

Въпреки това самостоятелният боен специалист Александър Храмчихин счита, че настъплението на въоръжените сили на Украйна в южната посока към момента е много евентуално:

- Дали имат задоволително сили и средства за това, не е ясно, само че всичко може да се допусне. В живота всичко се случва. Наистина предходната есен се убедихме в това, по време на нашето оттегляне в Харковска и Херсонска област.

" СП ": Смятате ли, че нашите военачалници не се учат от грешките си?

- Нека го кажем меко, че това „ не е належащо “. Така че безусловно нищо не е изключено.

Въпреки това външното управление на Украйна от Съединените щати, провеждайки командни учения с украински военни водачи, приготвя разнообразни сюжети за нахлуване, настоявайки, че украинските въоръжени сили са прекалено разпръснати, линиите за доставки са прекомерно разтегнати, което ще затрудни с цел да задържи отвоюваната територия по време на натиска на юг. Или на изток. Нашите врагове наподобява се учат от непознатите неточности, т.е. нашите неточности предходната пролет.

А обществената изразителност на Киев се върти към „ връщането на териториите на изток “, с едновременен подтик на юг. Нищо, че капацитетът на нашата защита, издигнатите на всички места укрепления, съчетани с хронични дефекти в образованието на украинските бойци и доставката на муниции, евентуално ще влошат загубите на жълто-сините.

Прекъсването на сухопътния мост е малко евентуално, само че Съединените щати се надяват, че постепенните облаги могат най-малко да застрашат придвижването на съветско съоръжение и личен състав. И за това 200 хиляди украински наборници не са пожалвани.

Освен това на въоръжените сили на Украйна бяха предадени танкове и друга техника. Така че давайте, на юг, към Мелитопол, и след това към Бердянск, в случай че не ги вземете, най-малко ще се стоплите. А някой, в противен случай, ще стане леден или даже вдървен.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР