Национален протест - шествие организира сдружение Родители обединени за децата

...
Национален протест - шествие организира сдружение Родители обединени за децата
Коментари Харесай

Родители на протестно шествие в София, искат отмяна на Закона за социалните услуги


Национален митинг - шествие провежда съдружие " Родители обединени за децата " /РОД/ в София. Той ще стартира от 13:00 часа, а началната точка е езерото “Ариана ” в столицата.

Протестното шествие, което ще приключи пред постройката на Народното събрание, е част от поредицата проведени протестни дейности, в които българските родители по кротичък метод показват безапелационното си предпочитание за цялостна анулация на Закона за обществените услуги (ЗСУ) и произлизащите от него промени в редица български закони, влизащи в действие от началото на 2020 година.

Българската родителска общественост за следващ път ще съобщи по категоричен метод своята подготвеност за цялостно и изрично опълчване на това антибългарски, антисемейно, антихуманно законодателство, което ще овласти НПО-та със съмнителна активност и цели, делегирайки им неприемливи пълномощия за вмешателство в интимното, сакрално персонално пространство на българското семейство.

“До момента в огромната си част законотворящите органи в страната остават слепи и глухи за апелите на българските родители. Изключение прави единствено Политическа партия " Атака ", от чието име депутатът Десислав Чуколов внесе законопроект за анулация на ЗСУ. Вярваме, че българските политици ще проявят мъдрост и ще се обединят в името на българското семейство като поддържат анулацията на Закона за обществените услуги ”, споделят уредниците на митинга.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР