Национален предизборен щаб на ГЕРБ трябва да представи стратегия за

...
Национален предизборен щаб на ГЕРБ трябва да представи стратегия за
Коментари Харесай

ГЕРБ плави Национален щаб за предсрочни избори


Национален избирателен щаб на ГЕРБ би трябвало да показа тактика за явяване на предварителни избори – това гласоподаваха делегатите на партията по време на VII Национално заседание. По време на форума Бойко Борисов беше презибран за водач на партията.

В признатата политическа декларация декларацията се акцентира, че България е изправена пред редица рецесии:
  • Политическа неустойчивост в страната и липса на дейно взаимоотношение сред институциите;
  • Разделено общество;
  • Растящи от година цени на енергоносителите, които провокират огромна ценова рецесия и невиждана след 1997 година инфлация, по-висока от междинната за Европа; Чудовищна война, която се разраства покрай нашите граници и провокира световна неустановеност.
  • В документа се акцентира, че в тази обстановка, България се ръководи от държавно управление и ръководещо болшинство, които нямат стратегия, кадрови капацитет и съответни цели.

Снимка: БГНЕС


„ В съдбоносен исторически миг като днешния, ръководството на България е поверено на коалиция сред авантюристи, популисти, социалисти и псевдодемократи, които са обединени само от омразата си към ГЕРБ. Резултатът от тази управническа структура е, че държавното управление освен не е в положение да позволи нито една от рецесиите, които протичат в българското общество, само че и ги усложнява и задълбочава “, се показва в текста на декларацията.

Снимка: БГНЕС


С документа Националното заседание на ГЕРБ разпорежда на Изпълнителната комисия да работи за ново ръководство на страната, което да възвърне стабилността, политическия и междуинституционалния разговор, да сътвори условия за икономическа и обществена сигурност за жителите и да отстоява геополитическата ориентировка на България като страна член на Европейски Съюз и НАТО.

Снимка: БГНЕС


Пред партията стои и задачата да се образуват непрекъснати екипи, които да приготвят антикризисна стратегия за ръководство на България, както и народен избирателен щаб за явяване на предварителни избори.

„ България има потребност от политически модел, който допуска свободен избор, ясна отговорност и мощно водачество “, се показва в декларацията.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР