Национален фронт за спасение за България (НФСБ) ще направи коалиция

...
Национален фронт за спасение за България (НФСБ) ще направи коалиция
Коментари Харесай

НФСБ отива към изборите с коалиция и с кандидат-президент

Национален фронт за избавление за България (НФСБ) ще направи коалиция с " Целокупна България " и " Български либерален съюз – радикали " за идните предварителни парламентарни избори на 14 ноември.

В утринния блок на Българска национална телевизия Валери Симеонов съобщи, че главните правила на НФСБ с останалите две партии са националните ползи над всичко, над тяснопартийните и персоналните ползи, нещо, което не се вижда. Предното ръководство водеше до оставки на министри, противял съм се когато се правят конюнктурни смени, в това число и моята оставка идва от върха на пирамидата. Не е имало случай да седнем с Движение за права и свободи на масата, уточни Валери Симеонов.

Той бе безапелационен, че НФСБ в никакъв случай не са сядали на една маса с Движение за права и свободи, няма и да седнат да беседват, тъй като това е една от най-вредните и рискови партии за България в последните 30 години. 

По думите на Симеонов концепцията за патриотизма би трябвало да откри реализация посредством по-широк фронт и обединяване.

Във връзка с решението на ректора на СУ " Свети Климент Охридски " проф. Анастас Герджиков да се кандидатира за президент и ГЕРБ да го поддържа. Симеонов разяснява, че Анастас Герджиков е непретенциозен, заслужен човек, сдържан.

НФСБ обаче ще повдигнат лична кандидатура за президентските избори. " Издигната е моята персона за кандидат-президент, само че към момента не е завършило разискването ", сподели още Валери Симеонов.

Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР