Националът по спортна гимнастика Кевин Пенев ще се опита да

...
Националът по спортна гимнастика Кевин Пенев ще се опита да
Коментари Харесай

Кевин Пенев: Ще се опитам да направя финали на прескок и на земя на европейското в Римини

Националът по спортна гимнастика Кевин Пенев ще се опита да се класира за финалите на прескок и на земя на европейското състезание в Римини (Италия) през идната седмица, което ще бъде предавано по Българска национална телевизия 3.

Той ще взе участие на шампионата при мъжете дружно с Даниел Трифонов, Йордан Александров, Димитър Димитров, Божидар Златанов.

Днес тимовете направиха открита подготовка за медиите. Националите при мъжете и при младежите ще отпътуват за Италия в неделя.

" Ще опитам да направя финали на прескок и на земя. Подготовката мина добре, работих върху нови неща в залата, упражнявах доста ", изясни Пенев.

Той към този момент има квота за олимпийските игри в Париж 2024, само че неговият брат Еди Пенев получи контузия на рамото и няма да може да се бори за виза за Игрите.

Кевин Пенев е удовлетворен от подготовката си и от представянето си досега през сезона.

" На първата Световната купа за сезона в Осиек аз пробвах нови неща и отново беше като подготовка преди европейското състезание и преди Олимпиадата. Почти на всички уреди имам нови детайли. Всичко мина добре и съм удовлетворен от надпреварата. Но продължаваме да работим ", сподели още Пенев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР