Националът Петко Христов може да се счита за сигурно ново

...
Националът Петко Христов може да се счита за сигурно ново
Коментари Харесай

Петко Христов утре подписва предварителния си договор с Венеция

Националът Петко Христов може да се смята за несъмнено ново попълнение на Венеция, научиха сътрудниците от " Спортал ". Българският бранител и исландецът Микаел Елертсон ще подсилят отбора от Серия " Б ", а към Специя ще поеме Пжемислав Вишневски. Полският централен защитник би трябвало да размени сънародника си Якуб Кивиор, продаден преди броени дни на Арсенал.

Всичко сред клубовете е конкретизирано и на следващия ден Христов ще пътува за Венеция, с цел да постави подписа си под контракт с отбора, воден от Паоло Ваноли. В момента Венеция се намира на 18-о място във второто равнище на италианския футбол и до края на сезона ще има за цел да се избави от изпадане.

Петко Христов взе присъединяване в 9 мача на Специя от началото на сезона в Серия " А ". Бившият футболист на Славия беше титуляр в 4 от тях. Преди седмица той стартира като титуляр при загубата с 2:5 от Аталанта за Купата на Италия, а по-късно игра едно полувреме и против Рома в шампионата (0:2).

Христо отпътува за Италия още през 2017 година и стана част от Фиорентина. Той беше преотстъпван поредно на Тернана, Бишелие и Про Верчели, а през 2021 година " виолетовите " го продадоха на Специя.
 Наско Илиев е напълно покрай разлъка с Асколи
Наско Илиев е напълно покрай разлъка с Асколи

Добри вести за българския нападател
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР