Националът на Уелс Аарън Рамзи призна, че все още не

...
Националът на Уелс Аарън Рамзи призна, че все още не
Коментари Харесай

Рамзи още не може да повярва, че ще играе на Световно първенство

Националът на Уелс Аарън Рамзи призна, че към момента не може да повярва изцяло на присъединяване на страната на първо Световно състезание от 1958 година насам.

„ Това е извънредно. Да реализираме сходно нещо за нас беше необикновено. Емоцията още се усеща и се надявам, че ще можем да реализираме положителни резултати на шампионата “, разяснява Рамзи.

„ Всички тези отлични сформира, които имахме и в предишното. Всички страхотни футболисти. Те бяха толкоз близо. Изминахме дълъг път. За нас като страна, класирането ни на Световното състезание е него брилянтно. Аз към този момент нямам самообладание. Ще бъде особено “, добави футболистът, представен от организация ДПА.

Всички мачове от Мондиал 2022 ще може да гледате НА ЖИВО С КАРТИНА в уеб страницата Gong.bg

„ Духът и задружността, които имаме, са част от аргументите за триумфа ни. Мисля, че е явно по метода, по който играем “, сподели още Рамзи.

„ Опитваме се да се концентрираме за всеки мач и да сме сигурни, че извършвам верните неща. И сигурно желаеме да излезем от групата. После в елиминациите всичко може да се случи. Но първият мач е извънредно значим “, съобщи Рамзи, който се причисли към френския Ница от Ювентус през август.

„ Чувствам се добре. Екипът в Ница е превъзходен. Чувствам, че това е най-хубавото място за мен сега “, изясни националът на Уелс.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР