Привидно в живота на Антоанет Пепе всичко е във възход.

...
Привидно в живота на Антоанет Пепе всичко е във възход.
Коментари Харесай

Антоанет Пепе отвърна на хейта: Те не ме познават!

Привидно в живота на Антоанет Пепе всичко е във напредък. Тя чака четвъртото си дете, сгодена е и щастливо влюбена в Иво Карамански-Младши, развива няколко сполучливи бизнеса.

Под повърхността обаче дебне хейтът на почитателите в обществените мрежи, които постоянно разясняват обстоятелството, че Антоанет има три дечица от двама мъже, чака четвърто от трети и като че ли любовния й живот е цялостен безпорядък.
                             

Табутата във връзка с една млада жена и персоналните й връзки на показ могат да бъдат в действителност смущаващи, когато в тях се намесят външни хора, които не са наясно със обстановката от първа ръка, а въпросът дали да плащаме налог публично мнение постоянно стои на напред във времето, когато си обществена персона.
                             

Тези дни Антоанет показа персонално мнение в профила си в Инстаграм, като засегна тематиката за хорските мнения. Младата майка сподели:

Често се сблъсквам с въпроса ‘Не ти ли въздейства хорското мнение?’.
Ще кажа единствено това: ‘Хората’ показват личната си истина, не твоята. Те не са в обувките ми, те не ме познават. Въпросът е обаче да знаеш кой си и за какво си избрал пътя, по който си поел. Оттам насетне… колкото хора, толкоз разнообразни възгледи и отзиви.

Ние поддържаме Антоанет по пътя й в сбъдването на персоналното й благополучие, което всяка edna от нас заслужава. 
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР