Националът Ивелин Попов попадна в любопитна ситуация в минутите след

...
Националът Ивелин Попов попадна в любопитна ситуация в минутите след
Коментари Харесай

В Русия се чудят какво си шушукат Попето и Карера

Националът Ивелин Попов попадна в любопитна обстановка в минутите след успеха над Уфа (3:1) от следващия кръг на съветското състезание. Попето стартира като титулр, само че в 75-ата минута отстъпи мястото си на Марио Пашалич. След последния съдийски сигнал старши треньорът на Спартак Масимо Карера по роднински прегърна българина и стартира да му шепти нещо в ухото. Двамата не стопираха да се усмихват, а фрагментите от разговора посред им откриха място в обичайния седмичен преглед на уеб страницата Чемпионат за най-интересните моменти от кръга.

Иначе Ивелин даде изявление за същото издание след дуела, в което призна, че на почивката Карера е повишил звук в съблекалнята.

" Техният гол не ме тормози - бях сигурен, че ще спечелим мача. Старши треньорът ни се скара на полувремето и сподели, че сме проспали първата част. Никой не се съмняваше, че ще вкараме най-малко още един гол и ще победим. В последна сметка отбелязахме още два гола ", разяснява Попов.

" Не желая да приказвам за съдийството. Най-важното е, че спечелихме. Показахме спартаковския футбол, който желаят да виждат почитателите. Не гледаме какво вършат съперниците ни, интересуваме се единствено от себе си. Спартак се стреми към максимума във всеки мач. В края на сезона ще забележим кой е бил най-хубав и е станал първенец ", съобщи българинът.

" Феновете постоянно са с нас и поддръжката им е доста значима. Така ще бъде и в тежкото посещение на Краснодар. Срещу Севиля в Шампионската лига беше същото, а след гола на Зе Луиш се почувствахме, като че ли играем на нашия стадион. Ако вземем 6 точки от оставащите два мача, ще се класираме за осминафиналите. Знам с какви играчи разполагаме и за мен няма да е изненада, в случай че победим Ливърпул на " Анфийлд " и преодолеем групите ", показва самочувствие Попов.

Той отговори и на въпрос, обвързван със положението на българския народен тим. " Не се класирахме за международното състезание. Сега ни следва контрола със Саудитска Арабия. Градим нов тим и резултатите към този момент се усъвършенстват ", сподели Попето. Премиер Лига 16 кръг, неделя 5 ноември  Спартак (Москва) 3:1краен резулат  Уфа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР