Натоварен ден са имали екипите на районната служба за пожарна

...
Натоварен ден са имали екипите на районната служба за пожарна
Коментари Харесай

Спасителите на крак в снежна Монтана! Цял ден дърпат закъсали коли и камиони /снимки/

Натоварен ден са имали екипите на районната работа за пожарна сигурност и отбрана на популацията в Монтана през вчерашния ден. След като в региона падна огромно количество сняг, те през целия ден са излизали по сигнали за закъсали коли и камиони.
Работата на избавителните екипи почнала още от ранни зори. Ученически рейс излезе от пътя сред селата Дългоделци и Долно Церовене. За благополучие по време на случая в него не е имало деца.
Множество ТИР-ове аварираха в преспите и не съумяха да продължат по пътя си. Това блокира трафика и на леките коли по някои от най-натоварените пътни артерии в региона. Екипи със профилирана техника са теглили тежкотоварни камиони на Е-79 край село Смоляновци и на надлеза на входа на Монтана. Закъсали ТИР-ове имало още в село Горна Вереница и на изхода на село Крапчене в посока регионалния град.
Пътно-транспортни катастрофи е имало и с леки коли. Кола на Национална агенция за приходите се е обърнала на надлеза преди монтанския квартал „ Кошарник “. Друг водач пък закъсал на прохода „ Петрохан “ и бил изтеглен от пожарникарите. Наложило се добиване на кола и на улица „ Луи Айер “ в Лом.
ПТП-тата и авариралите коли не са единствените, които създавали работа на избавителните екипи. Паднали дървета на пътното платно също трябвало да бъдат отстранени от тях. Такива случаи е имало в местността Йончеви ханове край Берковица, на Стефановия мост в село Железна и на ж.п. спирката в село Ерден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР