НАТО няма да се намеси, ако Русия прибегне до ядрено

...
НАТО няма да се намеси, ако Русия прибегне до ядрено
Коментари Харесай

Медведев: НАТО няма да се намеси, ако Русия използва ядрено оръжие

НАТО няма да се намеси, в случай че Русия прибегне до нуклеарно оръжие в отговор на украинската експанзия и Киев би трябвало да осъзнае това най-малко частично. Това предсказва през днешния ден в обществената мрежа " Телеграм " Дмитрий Медведев, заместник-председател на съветския Съвет за сигурност, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Русия има право да употребява нуклеарно оръжие, в случай че това е належащо. При избрани авансово случаи. В строго сходство а Основите на държавната политика в региона на нуклеарното въздържане ", написа той.

В поста си в мрежата Медведев предлага " да си представим, че Русия е принудена да използва най-страшното оръжие против украинския режим ". Той изяснява, че този режим е направил " огромен акт на експанзия " и е " рисков за съществуването " на Русия.

" Допускам, че НАТО няма да се намеси в спора при такова развиване ", заключава някогашният съветски президент. По думите му за западния алианс сигурността на Вашингтон, Лондон и Брюксел е " доста по-важна от ориста на и никому ненужната и загиваща Украйна ".

Медведев показва убеждението си, че " задокеанските и европейските демагози " нямат желание да умират в нуклеарен апокалипсис " и е добре " управляващите в Киев почне отчасти да осъзнаят този скръбен извод ".

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР