Наталия Кобилкина е безспорно ексцентрична жена. Тя съветва дамите за

...
Наталия Кобилкина е безспорно ексцентрична жена. Тя съветва дамите за
Коментари Харесай

Кобилкина се преобрази, дрехите не ѝ стават: сексоложката сподели как е отслабнала

Наталия Кобилкина е несъмнено ексцентрична жена. Тя поучава дамите за секс и връзки с колегата, само че Кобилкина употребява обществените мрежи също и да въодушевява почитателите си по други тематики. Тя споделя доста за персоналния си живот, пътешествия и фамилните моменти. Съвсем скоро Наталия обаче показа със своите фенове и по какъв начин тъкмо поддържа своята фигура.

Чаровната сексоложка описа във Facebook повече детайлности за своите дребни секрети.

Тя написа, че е най-накрая 59 кг, като крайната ѝ цел е да стане 57. Освен това тя се е снимала с дънкови къси панталони, които става известно са от младите години на Кобилкина и прецизира, че са от времената, когато била на 27, а в този момент са ѝ даже малко огромни, написа още тя.

Виж още:

" Много е прелестно да усещаш тялото си крепко, цялостно с сила и всички облекла да ти стават! Март месец бях 70 кг! ", споделя още Наталия и споделя, че е почнала своята промяна с същинска, дълбока обич към себе си и тялото, а то просто почнало да смъква килограми.

" Разбира се минах през чай за отслабването, детокс, изчистването на черен дроб, фастинг, дълбока персонална терапия, вода по 3 литра на ден, повече отмора, постоянни тренировки, ритуали и доста още ", съобщи Кобилкина в обществената мрежа.

" Още съм на пътя и това ми харесва да последвам и да обичам тялото си, да последвам силата си. Харесва ми, че след раждане на 35, тялото ми е по-здраво и красиво отпреди. Всичко е допустимо! Вече букнах шопинг с моя стилист, всички облекла от предходната зима са ми огромни. Ех, хубаво е човек да се развива! А вие по какъв начин поддържате контакт с тялото си? ", приключва с въпрос посланието си Кобилкина. Ние може единствено да я поздравим за чудесните резултати и се причисляваме към комплиментите, които се сипят към обявата ѝ.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР