Наталия Гуркова трепери за живота си, след показното мафиотско убийство

...
Наталия Гуркова трепери за живота си, след показното мафиотско убийство
Коментари Харесай

Мъжът на Гуркова убит заради дрога, красавицата тръгна с охрана, трепери за живота си

Наталия Гуркова трепери за живота си, след показното мафиотско ликвидиране  на брачна половинка й Джордже Михалевич. Миналата седмица той бе разстрелян с дъжд от патрони на светофар в Бедфордвю в ЮАР от двама мотористи, а полициятя в Йоханесбург е скептична, че ще успее да откри екзекуторите на диамантения търговец

Една от версиите за убийството, по която работят ченгетата в Йоханесбург е обвързвана с трафик на дога, написа „ Уикенд “. През последните години най-могъщата формация за дрога в ЮАР е сръбска. В доста случаи доставката се заплаща със стока - диаманти, бижута или злато. Причината е, че паричните потоци се наблюдават от управляващите. Има сведения, че Джордже е бил част от интернационален канал за трафик на дрога. Възможно е да е погубен или от съперници, или поради провалена договорка, позволяват медиите в ЮАР.

Междувременно стана ясно, че в джоба на предприемача са открити впечатляващите 28 хиляди евро. Те били надиплени във вътрешния джоб на сакото му. Разследващите изследват произхода на парите. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР