“Настояваме главният прокурор да проучи случая с къщата в Барселона.

...
“Настояваме главният прокурор да проучи случая с къщата в Барселона.
Коментари Харесай

БСП призова Цацаров да провери случая с къщата в Барселона

“Настояваме основният прокурор да изследва случая с къщата в Барселона. Разполагаме с всички нужни документи и ще му ги предоставим”. Това сподели в Хасково лидерът на листата на “БСП за България” за идните евроизбори Елена Йончева, представена от пресцентъра на партията.

“Приветстваме основния прокурор за самодейността му да бъдат разследвани офшорни сметки и парцели на български политици в чужбина, и ще му помогнем, като предоставим документи за по този начин наречената къща в Барселона”, съобщи Йончева.

Тя изясни, че дружно с адвокати приготвя сигнал до основния прокурор с документи, проследяващи произхода на парите, с които е издигната къщата.

Случаят с къщата в Барселона е от няколко години. През лятото на 2019 година в особено основана Facebook група " Да спрем разграбването на България " се появиха два клипа, в което се изнася информация за връзка на премиера Бойко Борисов с покупката на къща в Барселона.

Твърденията са, че в тази къща живее някогашната манекенка от Сандански Борислава Йовчева с дребната си щерка Ема, а парцелът се води благосъстоятелност на бащата на манекенката, въпреки че милионите за покупката му са обезпечени посредством комплицирана верига от компании.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР