Настоявам за незабавна оставка на служебния министър на енергетиката или

...
Настоявам за незабавна оставка на служебния министър на енергетиката или
Коментари Харесай

Илиян Василев: Настоявам за незабавна оставка на служебния министър на енергетиката или още по-правилно за уволнението му от президента Румен Радев - Топ новини

Настоявам за незабавна оставка на служебния министър на енергетиката или още по-правилно за уволнението му от президента Румен Радев. Спомняте си, че нощес в изявлението си с Мария Цънцарова, той отбрани тезата, че дерогацията дава право на Лукойл да изнася горива за трети страни в и отвън Европейски Съюз.

Е, през днешния ден представителят на Европейска комисия категорично акцентира, че такова право България няма и че всичко, което може да прави е да задоволява вътрешните си потребности, като рафинира съветски нефт.

Мълчанието на „ евроатлантиците “ от ГЕРБ и Движение за права и свободи не изненадва. Само Демократична България поде тематиката.

Другата теза на пишман министъра е, че в случай че не изнася, Лукойл ще би трябвало да затвори, т.е. да има безработица. То бива бива неистини, само че и в това би трябвало да има мяра.

Илиян Василев, Facebook

Настоявам за незабавна оставка на служебния министър на енергетиката или още по-правилно за уволнението му от президента…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР