Настоящият тест ви предлага шест възможности, между които да изберете.

...
Настоящият тест ви предлага шест възможности, между които да изберете.
Коментари Харесай

ТЕСТ: Кой бутон бихте натиснали? Той може да разкрие много за вас

Настоящият тест ви предлага шест благоприятни условия, сред които да изберете. Кой цвят бутон ще притегли най-силно вниманието ви, с цел да го натиснете?

Ефектът на цветовете върху подсъзнанието ни е безспорен факт. Неслучайно всеки от нас има обичани цветове – те репрезентират част от нашата персона. Настоящият тест също се базира на цветовете. Имате шест вероятни бутона в разнообразни цветове. Не мислете прекомерно дълго – кой бутон бихте натиснали? Ето какво значи това за вас:

 Добави изложение
Червен бутон
Вие сте дейни, динамични и постоянно вършиме доста неща едновременно. Харесва ви да бъдете видени, чути и разпознаваеми. Искате да покажете на другите, че можете да се справяте съвършено във всеки един аспект на живота си. Е, не всеки път успявате, само че това е вашето мощно предпочитание.
Лилав бутон
Доволни сте от това, което сте постигнали до този миг и нямате потребност да променяте нещо съществено в живота си. Знаете, че имате всичко, което желаете и че може да постигнете повече – само че в подобаващия миг за това. Въпреки това имате няколко скрити стремежи, които желаете да осъществите в бъдещето.
Зелен бутон
Изборът на зеления бутон демонстрира вашата непрекъсната вътрешна битка сред спокойствието и свободата. Винаги се пробвате да поддържате баланс в живота си, тъй като знаете че да стоиш в удобната си зона непрекъснато лимитира свободата, само че и прекомерната независимост без заземяване има своите минуси. Вие сте доста добър другар.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР