Настоящият шефка на Булгаргаз и бивш вицепремиер Деница Златева няма

...
Настоящият шефка на Булгаргаз и бивш вицепремиер Деница Златева няма
Коментари Харесай

Деница Златева отговори на Свиленски - не иска да става евродепутат

Настоящият шефка на " Булгаргаз " и някогашен вицепремиер Деница Златева няма желание да става евродепутат. Това стана ясно от нейна обява във Facebook.

 

Деница Златева уточни, че от прегледа на кандидатската листа от 2019 година може да се види, че шести в нея е Иван Кръстев, а тя е седма след него. Според Златева: " Той би бил прелестен евродепутат. Но не в този момент, тъй като Петър Витанов ще довърши сполучливия си мандат до дъно. "

 

Златева отговори задочно на досегашния зам.-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски, който в телевизионно присъединяване тази заран и да го освободи за нея. Витанов е един от 14-те делегати, изключени от партията на злощастния конгрес на Българска социалистическа партия в събота.

 

Деница Златева уточни: " Когато през далечната 2007г. за първи път бях претендент за евродепутат, три дами ни организираха медийно образование. Основното обръщение беше: Винаги се гответе за присъединяване! Явно от рутината на към този момент близо 20-годишно наличие в политиката, претендент за нов парламентарен мандат и член на управлението, импровизирал в ТВ студио и предложил кой да напуща Екологичен потенциал и кой да влезе на негово място, и загатнал моето име. И сбъркал… "

 

Деница Златева сподели: " Ако беше единствено една неточност, да отминеш с лека ръка. Ама те станаха системни… Подготовката постоянно е водеща за всяко изявление или присъединяване онлайн! " Златева отбрани Витанов като добави: " Петър Витанов ще довърши сполучливия си мандат до дъно. "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР