Настоящият президент на САЩ, бивш вицепрезидент в кабинета на Барак

...
Настоящият президент на САЩ, бивш вицепрезидент в кабинета на Барак
Коментари Харесай

Продават на търг личния спортен автомобил на президента Джо Байдън

Настоящият президент на Съединени американски щати, някогашен вицепрезидент в кабинета на Барак Обама и дълготраен сенатор - Джо Байдън, се оказва много разпален почитател на колите.

 
 3Q2gz7ze Dkxya23ltj
В относително свободната му 2018-та година, в която работи като хоноруван учител в Пенсилванския университет и преди да се кандидатира за президент, той се снабдява с един от най-хубавите американски спортни седани - Cadillac ATS-V, който умерено да си използва за персонален автомобил.
 Joe Biden S Custom 2018 Cadillac Ats V Sedan With Unique Brown Interior Comes Up For Sale 1
Моделът употребява 3.6-литров V6 с два турбокомпресора и има мощ от 464 конски сили и 603 нютонметра въртящ миг, а скоростната кутия е 8-степенна автоматизирана ZF, като задвижването е единствено на задните колела. Тази композиция е способна на ускоряване от 0 до 100 за 3.9 секунди и оптималната скорост от 304 км/ч.
 Joe Biden S Custom 2018 Cadillac Ats V Sedan With Unique Brown Interior Comes Up For Sale 12
Конфигурацията на екземпляра естествено е извънредна и няма различен сходен с интериор от тази кожа с име Kona Brown, като той е екипиран и с всичко допустимо в допълнение съоръжение. Вторият притежател е добавил и няколко екстериорни детайла, както и втори комплект 18-инчови джанти.
 Joe Biden S Custom 2018 Cadillac Ats V Sedan With Unique Brown Interior Comes Up For Sale 9
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР