Настолните компютри вече са мъртъв продукт или в момента умират

...
Настолните компютри вече са мъртъв продукт или в момента умират
Коментари Харесай

На изчезване ли са настолните компютри?

Настолните компютри към този момент са мъртъв артикул или сега умират като артикул. Това изказване, по подигравка на ориста, няма да почине единствено по себе си и ние постоянно го чуваме през последното десетилетие, дори още от края на предходното. Каквото и да се случи на десктоп пазара и каквито и нови хардуерни нововъведения и раздвижващи артикули да се осъществяват, постоянно ще се откри някой, който да каже, че на десктоп компютрите просто към този момент не им е отредено бъдеще.

Затова взехме решение да преразгледаме картината на десктоп пазара към 2021 година и да обмислим в какво положение е пазарът на настолни компютри сега. Има ли някакви признаци, че положителните, остарели надеждни машини най-сетне са тласнати към своето изгубване от пазара или може би са в заплаха, както доста експерти непрекъснато тръбят.
Краткият отговор на този въпрос към този момент, съгласно нас, остава „ не “, само че с изключение на него има една по-дълга и задълбочена полемика за пазара на настолни устройства.
Всяка оценка на положението на настолните компютри като артикул на пазара би трябвало да има поради най-новите данни за чистите продажби, а сега всички данни демонстрират, че пазарът се намира в развиване – в действителност безусловно се намира в самобитен подем. През актуалната и миналата година в действителност се регистрира огромен растеж на продажбите на лични компютри и въпреки и доста от актуалните консуматори да избират просто да си купят нови преносими компютри, настолните компютри също не са изгубили интереса на всеобщия консуматор.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР