Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри се вбеси на анализаторите на

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри се вбеси на анализаторите на
Коментари Харесай

Никога не съм искал Ювентус да бие с по 1:0, ядоса се Алегри

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри се вбеси на анализаторите на “Скай Спорт Италия ”, коментиращи мача с Нант в Лига Европа, приключил 1:1. Според тях експертът кара тима си да се стреми съм победи с по 1:0, само че той не е склонен с това изказване.
 Алегри: Трябва да бележим повече Алегри: Трябва да бележим повече
“Никога не съм казвал, че желая Юве да побеждава с по 1:0. Влудявате ме с тези нелепости. Клише е, че желая тимовете ми да бият с по 1:0, само че това не е правилно. Просто е, погледнете статистиките на моите тимове. Винаги съм имал най-хубавата отбрана и втората най-хубава офанзива. Не можете да избягате от статистиката. Погледнете числата ми в Милан и Ювентус. Моите тимове постоянно са вкарвали по 70-80 гола на сезон.

Вие говорите празни неща, а аз за цифри, това е казусът. Знам, че би трябвало да седите там и да говорите глупости, с цел да запълвате времето, само че при мен не е по този начин. Вие измислихте това, създадохте историята и я разпространявате. Виждате нещата нереално, а аз съответно. Разполагате с всички статистики, тъй че ги погледнете. Във футбола единствено едно е от голяма важност: да печелиш мачовете. Не е значимо дали с 1:0 или 5:0. Въпреки това фактът е, че тимовете ми постоянно са били с най-хубавата отбрана и втората най-хубава офанзива ”, съобщи Алегри след дуела.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР