Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри се надява отборът му да

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри се надява отборът му да
Коментари Харесай

Алегри: След паузата ще бъде различно

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри се надява тимът му да реагира след отпадането от Шампионската лига. Утре “бианконерите ” гостуват на Лече в търсене на трета поредна победа в шампионата. 

“Остават ни пет основни мача, четири в Серия А и един в Шампионската лига. Трябва да се концентрираме върху това. След паузата, когато всички играчи се върнат, ще бъде друго. Това е опция за развиитие ”, разяснява Алегри.

Той удостовери, че Душан Влахович и Мануел Локатели ще пропуснат утрешния дуел. Специалистът приказва и за възобновяване на Пол Погба и Федерико Киеза, които ще пропуснат мача с Пари Сен Жермен следващата седмица и съвсем несъмнено няма да са на линия и за дербито с Интер на 6 ноември.

“Минали са единствено 11 кръга, да приказваме за Скудетото е безмислено. Наполи прави изключителни неща, същото важи за Милан. Лацио, Интер и Рома правят положителни неща. Ние изоставаме. Целта е да понижим разликата. Утре ни чака комплициран мач. Лече взе точки срещу Фиорентина и Салернитана, те са добре проведени и могат да бъдат рискови на контраатаки. Ако се постанова, би трябвало да сме подготвени да играем мръсно ”, съобщи Алегри.

Попитан дали дефинира началото на сезона като неуспех, експертът отговори: “Тези неща се случват. Не мога да намеря точната дума, това е ваша работа. Аз се съсредоточвам върху тренировките. Някои клубове са отвън Шампионската лига осем години или са отстранени. Не ни би трябвало да се ядосваме, по този начин няма да излезем от тази обстановка ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР