Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри е поискал от ръководството на

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри е поискал от ръководството на
Коментари Харесай

Алегри поиска играч на Милан

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри е изискал от управлението на “Старата госпожа” да притегли в състава на отбора за новия сезон атакуващия халф на Милан Джакомо Бонавентура, твърди Mediaset Premium. Според информацията на ТВ медията Бонавентура е една от основните трансферни цели на Алегри и възможното привличане на Джак в Ювентус може съществено да повлияе на решението на експерта дали да остане на “Алианц Стейдиъм”.



28-годишният Бонавентура играе на “Сан Сиро” от лятото на 2014 година, когато “росонерите” го купиха от Аталанта против 7 милиона евро. Този сезон Бонавентура има 8 гола в 43 срещи във всички шампионати.

Според Mediaset Premium “бианконерите” ще би трябвало да извадят 25 милиона евро за Бонавентура, а другите две огромни трансферни цели на Алегри са Емре Джан от Ливърпул и Алваро Мората от Челси. Джан може да укрепи Ювентус със свободен трансфер, защото договорът му с Ливърпул изтича след края на сезона, а Мората към този момент бе част от състава на “Старата госпожа” сред 2014 и 2016 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР