Наставникът на Ювентус Андреа Пирло изрази задоволството си от играта

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло изрази задоволството си от играта
Коментари Харесай

Пирло: Така искам да виждам Ювентус

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло изрази задоволството си от играта на своя отбор при безапелационната победа с 4:0 над Парма.

"Кристиано Роналдо беше доста сърдит на себе си, откакто пропусна дузпа в предишния мач, само че за благополучие нямаше доста време да мисли за това и незабавно получи шанса да покаже какъв брой доста обича да вкарва голове. Не бяхме удовлетворени от резултата в сряда, само че представянето ни тогава беше положително. В дуела с Парма искахме да си върнем изгубените против Аталанта точки и мисля, че го постигнахме. Тази вечер видях този Ювентус, който желая да виждам ", стартира експертът.

"Нуждаехме се от този мач, а нашите нападатели - Роналдо и Алваро Мората, имаха потребност да се върнат към головете. Налагаше се да работим като колектив, а Аарън Рамзи също направи доста добър мач. Лека-полека доближаваме това, което всички ние желаеме - освен аз, само че и играчите. Харесва ми високата преса, когато съперникът владее топката. Можем бързо да си я върнем, а това ни разрешава да направляваме дуела. Момчетата стартират да схващат това и се подобряваме с всеки мач ".

"Вече сме наясно, че сме на прав път и че ще имаме такова отношение във всеки мач, без значение дали той е против Парма, или Барселона. Трябва да пресираме високо, да сме нападателни и да печелим топката назад, с цел да направляваме срещата. Уестън Маккени е превъзходен в печеленето на топката, само че също по този начин е доста мощен, когато нападаме. Той е млад и би трябвало да работи върху техниката си, само че и това ще стане. Тъй като нямахме време за предсезонна подготовка или даже контроли, изпробвахме някои неща още от първия ни мач. С напредването на времето осъзнахме, че позициите на избрани футболисти трябваше да се трансформират и направихме някои корекции. Играем с двама полузащитници, които могат да станат трима, когато сме в преход ".
"Мората беше първият ни избор за укрепване на офанзивата. Просто Атлетико Мадрид не искаше да го пусне и по тази причина потърсихме други разновидности. Знаехме, че Мората е идеалният нападател за нашия колектив. Когато е в мощна форма физически и душевен, той е кадърен на всичко. Алваро беше доста отчаян от предишния мач и от рецензиите, които отнесе. Аз обаче му споделих, че той работи доста старателно за тима и че от време на време просто пропускаш. Докато той се движи по този метод и заема тези позиции, головете сами ще дойдат ", съобщи Пирло след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР