Наставникът на Янтра (Габрово) Живко Желев даде мнението си след

...
Наставникът на Янтра (Габрово) Живко Желев даде мнението си след
Коментари Харесай

Живко Желев: Всичко е добре, когато свършва добре

Наставникът на Янтра (Габрово) Живко Желев даде мнението си след успеха на своя отбор над Миньор (Перник). Габровският отбор се наложи с 1:0 и прекъсна отрицателната си серия без триумф.
 Янтра се възползва от вратарска неточност и победи Миньор Янтра се възползва от вратарска неточност и победи Миньор
" Най-силна беше тактическата дисциплинираност, която футболистите съблюдаваха. Изиграхме добре първото полувреме, имахме много офанзиви, последният ни пас липсваше, само че и предвид на терена успяхме да вкараме. Второто полувреме се дръпнахме малко и разчитахме на бързите футболисти. Като цяло бяхме проведени и успяхме да се оправим по най-хубавия метод.

Теренът е един от положителните, аз, откогато съм пристигнал, се постанова нещо да напасвам и трансформирам. За този мач двама от главните ни футболисти бяха осъдени. Всичко е добре, когато свършва добре. Нашата роля на треньорите е да изстискаме оптимално от футболистите.

Всички получават шансове, тази победа ни липсваше в последните мачове. Малко несправедливо загубихме от Ботев, след това ни избяга успеха с Витоша, страхотни пропуски имахме, точицата ни се измъкна и против Своге. В Симитли Беласица ни вкара в края и тези неща стартират да тежат и с неналичието на съществени футболисти тази победа е доста скъпа.

Не мисля, че някъде в България има елементарно. Сега занапред би трябвало да се прави проект за подготовка, да се привлекат нови футболисти. Почти на всеки пост сме го планували да имаме по двама нови. Имаме две контроли с Берое и Етър и към този момент на третата седмица ще имаме изясненост за подготовката.

В този мач по-голямата част от концепциите ми бяха възприети. Всеки треньор си има свои възгледи, избирам офанзивите да се построяват, да сме преобладаващи, да държим противника надълбоко в тяхната половина. За това нещо трябват доста тренировки и футболистите да си повярват, другояче всичко отива по дяволите ", съобщи Желев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР