Наставникът на Витоша Костадин Ангелов коментира равенството 0:0 срещу Славия

...
Наставникът на Витоша Костадин Ангелов коментира равенството 0:0 срещу Славия
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Съдиите ме изнервиха, може да пуснем жалба

Наставникът на Витоша Костадин Ангелов разяснява равенството 0:0 против Славия в дуел от 27-ия кръг на Първа лига (втора осмица, група А).

"Доволен съм от битката на играчите, некадърно беше от наша страна да не задържим повече топката, съдията не желая да го разясня, само че имаше пропуски, при нарушаването против Пеев, такова имаше, само че няма значение, съдийството не беше на равнище, може да подадем тъжба, изнервиха ме съдиите ", разяснява Ангелов.

"Това са ни опциите, това вършим, футболът ни бил слаб, това са оправдания, когато си по-силен би трябвало да опиташ да преодолееш съперниковата защита. Има терзание измежду нас, ние имаме на мач по две-три чисти обстановки, в случай че успеем да осъществяваме попадение, това ще ни вдъхне самочувствие ", добави наставникът на Витоша Бистрица.

"Доволен съм от борбеността на играчите, 0:0 е проблем на другите тимове, не на нас. С Пирин вършим доста грозни мачове, няма по какъв начин да станем втори в групата, желаеме да затрудняваме противника, всеки заслужава втори късмет, в случай че другите тимове ни превъзхождат, дано го потвърдят на баражите ", съобщи още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР