Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов имаше претенции срещу съдийството

...
Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов имаше претенции срещу съдийството
Коментари Харесай

Костадин Ангелов възропта срещу съдийството: Беше некомпетентно

Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов имаше искания против съдийството на мача с Литекс от шестнадесетинафиналите за Купата на България. Ловчанлии се класираха напред в конкуренцията след минимална победа с 1:0, а единственият гол в мача падна от дузпа. Именно с отсъдения 11-метров углавен удар не бе склонен Ангелов.

Четвърта жертва от елита падна в Ловеч за Купата

„ Не играхме добре, не заслужавахме да победим, само че съгласно мен не заслужавахме и загубата. Имахме по-чистите обстановки. Мисля е съдийството бе некадърно, май малко повече го бутат това момче. Мисля, че опциите му не са по този начин огромни, както мислят. Само един незапознат човек би тръгнал да компенсира грешките. В живота Господ по този начин не прави “, стартира Ангелов.

„ Първото състояние бе повече дузпа, в сравнение с второто. Той се тормози, че е сбъркал, потегли да компенсира, мисля, че се бе уплашил повече “, добави експертът.

„ Бяхме мудни на много моменти. Не играхме футбола, който аз желая да виждам. Независимо, че през днешния ден играха хора, които по-рядко играят, това не ги оправдава. При нас водещ би трябвало да е груповият дух “.

„ Първото състояние мисля, че изпуска чиста обстановка - един на един. Това два пъти в един мач е проблем. При нас има негативизъм и би трябвало да се избие от главите “, изясни още експертът.

„ Имаше доста хора, които обичайно играят, през днешния ден не бяха в групата. Нашата учреден цел е шампионатът. Мисля, че загубите не оказват помощ за нищо. Ние имахме потребност хората, които не играят, да продължат присъединяване си. Не се получи и в този момент се концентрираме върху шампионата “, приключи Ангелов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР