Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов не бе никак доволен след

...
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов не бе никак доволен след
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Играта ни днес не заслужава оценка

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов не бе по никакъв начин удовлетворен след нулевото тъждество в Стара Загора и съобщи, че " футболистите му би трябвало да покажат повече неизменност.
 Берое и ЦСКА не се победиха в мач от efbet Лига
Берое спря победния ход на ЦСКА в efbet Лига

Густаво Бусато се трансформира в воин за " алените "

" Играта, която показахме, не заслужава оценка. Неорганизирано първо полувреме. Дадохме доста благоприятни условия на съперника, доста свободни пространства, липсваше експанзията и скоростта. Това се получава постоянно след мачове. Не знам на какво се дължи. Второто полувреме подобрихме играта. Много брак и за пръв път, откогато поех тима, се случва да нямаме голово състояние. Днес бяхме беззъби в нападателен проект ", разяснява Младенов.

" Днес освежихме с пет състезатели, които по-малко участваха в мача в Европа. Трябваше да се представим доста по-добре. Свежите хора трябваше да допринесат, само че не се получи. Отдавам го на душeвност. Все още не сме тим, който да мачка. От такова държание доста бързо би трябвало да се отърсим и да вършим това, което правихме до този мач. Мачът в четвъртък - отлични 45 минути по-късно изменчиво държание. Това своенравие се отразява зле. Днес очевадно се видя държанието и безпомощността в офанзива ", продължи той.

" В ДНК-ато на ЦСКА след загуба на точка е тимът да се активизира и дава нужния отговор. Днес не се получи. Говорихме на тази тематика. Това е ЦСКА. След неудачен мач незабавно би трябвало да се върнем в нужното русло. Затова приказваме, че ни е належащо време и би трябвало да работим върху доста съставни елементи ".

" Класата на Кери разчупва шаблона, само че не може ЦСКА да е подвластен от един състезател. Това е неприемливо. Нашата креативност в нападателен проект би трябвало да е на доста по-силно равнище ".

" След като видяхме състава на Берое, разбрахме защо става въпрос. Отлично се опълчиха. Можеше да вкарат, само че Бусато и отбраната се оправи добре в няколко обстановки. Поздравявам сътрудника. Затвори нашите мощни страни ".

" Обезателно би трябвало да изглеждаме по този начин както желая в мача за Купата. ЦСКА би трябвало да побеждава. Все още ни липсва характера на спечелилия. Отборът в случай че желае да стане първенец, би трябвало да е непрекъснат и да държи летвата високо ", сподели още наставникът на " алените ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР