Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, изрази мнението си след

...
Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, изрази мнението си след
Коментари Харесай

Младенов: Ще се разделим с Кайседо срещу 10 милиона

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, изрази мнението си след успеха с 3:1 над Динамо Москва в инспекция на турска земя.

"Положителното беше, че имаше доста добра организация - в отбрана и в офанзива. Контролирахме съвсем от самото начало. За страдание, означиха ни гол от едно недоразумение, само че би трябвало да се учим от грешките ", съобщи Младенов.

"Трябва да има баланс сред двете етапи и да бъдем извънредно сполучливи в това. Тогава тимът ще е мощен. За Вас Турицов може да е чудноват реализатор на дузпите, само че в тренировките той потвърди най-хубава психическа резистентност и като успеваемост е извънредно добър. На този стадий той е изпълнителят на дузпите. "

"Всичко запланувано го изпълняваме на 100%. Единственият проблем бе предходната контрола, опитахме се да компенсираме с две образователни игри, само че това не е задоволително. В идващите две контроли ще създадем два състава по 90 минути и като се приберем в София, също ще изиграят по 90 минути. Напълно задоволително игрово време, с цел да ги подготвим на нужното равнище. "

"Много е рано да приказваме за него. Тепърва би трябвало да се възползва от дребното време за акомодация. Ние не им дадохме време за акомодация, същото работа ще бъде в този момент и при другите. Ние ще им помогнем в това отношение и ще имаме нужното самообладание, тъй като имаме и други крила, които може да зиползваме. Когато забележим, че изцяло са приспособени, тогава може да разчитаме на тях ", съобщи експертът по отношение на новите попълнения.

"Стремим се да създадем конкуренция на всеки пост. Който е по-добър, той ще играе. Ще продължим да вършим ротации. Към този миг няма кой да идва на проби, то няма и време да ги пробваме към този момент. Винаги има време за нови футболисти, само че позициите си остават вътрешна информация. До този миг не знам нищо за Кайседо. Може би в случай че дадат 10 милиона, ще се разделим с Кайседо. Имаме си цел, която следваме и Кайседо е част от тази цел. Дай Боже да успеем да преборим Лудогорец тази година. Ако не тази година - следващата година непременно би трябвало да го създадем ", приключи Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР