Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, говори по редица теми

...
Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, говори по редица теми
Коментари Харесай

Младенов: Чудя се как Ганчев продължава да дава пари за ЦСКА, залагат ни само бомби

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, приказва по редица тематики след триумфа с 3:0 над Царско село в контролна среща. Младенов упрекна основния рефер Волен Чинков, че е разрешил на противника на "червените " доста нападателна игра, която е довела до травмата, която получи Тибо Вион.

Треньорът проучва и акцията на почитателите на столичани, които събират пари и се отбрани за някои обвинявания, които са по отношение на него заради престоят на Младенов на "Българска войска " по време на интервала на Юнес Бенжелюн в състава. Екзекутора на Ливърпул призна, че ЦСКА ще опита да вземе купата през тази година, само че даже да не успее, то клубът ще нападна първото място следващата година. Той приказва също по този начин и за президента Гриша Ганчев, като Младенов персонално се учуди по какъв начин "този човек продължава да работи и дава пари за ЦСКА заради всички "бомби ", които са заложени по отношение на тима ".

„ Мисля, че това е един свършек на подготвителния интервал. Разбира се, че изключително днешната и вчерашните срещи, са свършек на поредна работа, с която понатоварихме играчите повече. За моя изненада съперникът през днешния ден игра прекомерно нападателно. Нас ни устройваше да играят с висока преса, само че агресивността преминаваше всяко едно отношение и бездействието на основния арбитър също. Ще ги забележим дали ще работят по този начин и в другите мачове. „ Падна “ една жертва, която минимум съм очаквал. За трети път една и съща травма. Той ни дава вариетивност, може да играе в отбрана, в средата на терена и скърбя за неговата травма. Дано не е строшаване и да се възвърне бързо, с цел да го използваме “, стартира Младенов.

„ Приемам, че ние през днешния ден не бяхме нападателни, защото се пазим за шампионата. Не желаеме да рискуваме. Контролът беше позитивен, само че споделям, че нашият тим също може да реагира по този начин. Въпросът е, че когато ние играем по този начин получаваме картони, които се натрупват и би трябвало да се съобразяваме. Кайседо има доста малко игрово време от момента, в който отпътува за Еквадор. Загуби много контроли, които ние играхме и по тази причина през днешния ден го оставих цялостни 90 минути и да усъвършенства ритъма си. Щастлив съм, че Бисмарк е в такова положително положение, защото ни дава разнообразни благоприятни условия в нападателен проект. За страдание не успяхме да пробваме скица 4-4-2, защото Кайседо липсваше до момента, само че в този момент ще работим тези седмични цикли върху тази сграда. Няма треньор, който да каже, че няма потребност от нови попълнения “.

„ Двама нови – Брайън Морено дойде контузен. Опитахме да поработим с него, само че не престават болките, които има, тъй че в този миг той е спрян от физическа работа, до момента в който не го възстановим изцяло. На мен доста неща ми се желае да станат бързо, само че това е сложен развой да се открият качествени играчи. Имаме бюджет, който не трябва да прехвърляме. Виждате какви „ бомби “ ни залагат. Нашият притежател би трябвало да се оправя с милиони. Разбира се, че има развиване по тематиката и то ще е позитивно. Това даде възможнсот на всички в ЦСКА да се обединим. Как устоя Ганчев – не знам. Всеки различен ще напусне на негово място. „ Захапал “ е крепко в ЦСКА и това е. Амбициите му да създадем нов стадион са факт. ЦСКА се устоя на 70-80%, който се устоя самичък. Единственият клуб сме, който ще се самоиздържа. Ние сме крепко стъпили с краката си. Не вършим нелепости, които са се правили във времето и в този момент Ганчев би трябвало всичко това да поема. Над 40 млн. евро ще трябват за стадиона, а това са огромни суми и имаме проект, който би трябвало да осъществим. Шанс имаме тази година, само че в случай че не успеем, не значи, че следващата година няма да опитаме отново. Привличаме положителни и качествени футболисти, а където нямаме опция – не пипаме “, продължи Младенов.

„ Ако не ви се заплаща, кой е отговорен? Собственикът. Той заплаща. Така е, на всички места е по този начин. На нас по 8-10 месеца нямахме заплати в тези времена. Повечето футболисти са привличани по мое време. Искам Мишо Венков и Сержиньо, а те ми карат пет индивида от горната страна. Защо приказваме едно и също? Стойчо Младенов когато се върне в ЦСКА или са комисионните или източване... Работим в екип с ръководителите, не бързаме, не вършим нелепости, тъй като всичко изисква своето време. Не можем да даваме огромни суми за всякакви футболисти. Имаме проект, който ще съблюдаваме. ЦСКА е единственият клуб, който се самоиздържа на 80% и в идващите две години ще станат 100% “.

„ Семейството на Сакалиев е в злощастие и ние сме съпричастни в цялото това нещо. Дали сме единодушието и помолихме управлението, когато получим заплати, да ни удържат суми, които да отиват в сметката на почитателите. Същото ще създадем и за Сакалиев и детенцето му, защото то би трябвало да изживее своите години. Ще помогнем, бъдете сигурни “, приключи позитивно Стойчо Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР