Наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро беше доволен от победата

...
Наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро беше доволен от победата
Коментари Харесай

Ел Маестро отговори на критиците и обяви: Това, че клубът ме защити не е положително

Наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро беше удовлетворен от успеха с 3:0 над Септември. Специалистът съобщи, че не е по никакъв начин позитивно, че управлението е излязло да разгласи, че стои зад него пред медиите. Освен това той отговори на критиците, че първо би трябвало да отидат да завоюват нещо в чужбина, а чак по-късно да му дават ум.

" Винаги е значимо да печелиш, откакто си изгубил. Днес беше значимо да победим след резултата преди седмица. Имаше напрежение през седмицата. Днес се видя, че бяхме нервни, само че най-важното е, че спечелихме. Головете трансформират дуелите. Много от нашите мачове протичат по идентичен метод. Днес успяхме да излезем напред в резултата. Смятам, че имаме доста уравновесен състав. Не мога да кажа кои са най-хубавите 11. Разполагам със мощен състав. Доволен съм, че мога да трансформирам състава и от това да не страдат резултатите. Тиаго получи единствено удар, няма нищо съществено. Обикновено даден клуб, когато излиза пред пресата и споделя, че е зад треньора, това не е позитивно. Това значи, че нещо не е наред ", показа с усмивка треньорът.

" Меденият месец сред нас завърши. Както аз, по този начин и клубът би трябвало да се прегрупираме и да си върнем доверието на почитателите. Трябва да печелим и крачка по крачка да си върнем доверието, което загубихме самите ние. Говоря с управлението съвсем всеки ден и след всеки мач. Анализирахме мача с Левски, както вършим постоянно. Не е това, което очаквате. Всички сме разочаровани и просто анализирахме загубата. Сега би трябвало да бъдем доста градивни. Не знам дали задачата е да станем първенци. Получих доста препоръки и рецензии от доста хора, които даже не познавам. Разбирам, че доста от тях мислят, че с по-добри от мен и желаят да бъдат на мое място. Изглежда по този начин, като че ли всеки тук знае по какъв начин ЦСКА би трябвало да стане първенец. Разбирам, че това е най-големият клуб в страната. Обикновено би трябвало да спечелиш нещо, с цел да даваш препоръки и да критикуваш. Предлагам на всички тези да отидат някъде, да завоюват и по-късно да се върнат, с цел да подлагат на критика. ЦСКА и София не са най-лесното място за работа за мен. Когато нещата в тима не вървят, аз се абстрахирам от това”, приключи Ел Маестро. Първа лига 11 кръг, събота 6 октомври  Септември (София) 0:3краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР