Наставникът на ЦСКА – Саша Илич, изрази задоволството си от

...
Наставникът на ЦСКА – Саша Илич, изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Илич: Ако стигнем далеч в Европа може и да отложим някой мач

Наставникът на ЦСКА – Саша Илич, изрази задоволството си от разгромната победа с 5:1 над Берое. Сръбският експерт разяснява и една от най-нашумелите тематики в последните дни – отлагането на срещи от шампионата, като съобщи, че в случай че „ алените “ доближат далечна по-нататъшна фаза в Лигата на конференциите, може да отсрочат един дуел от еfbet Лига. Легендата на Партизан обясни и положението на Кръстев и Матей, които не попаднаха в групата за мача със заралии.

„ Най-добрият ни мач откогато съм тук. Така би трябвало да изглеждаме в бъдеще. Доволен съм и от футболистите, които стартира, и от тези, които влязоха. Имаме 25 футболисти и ще разчитаме на всеки от тях “, стартира треньорът.

„ Ако гледаме единствено днешния мач – по този начин би трябвало да изглеждаме. Постоянно приказваме по какъв начин това би трябвало да се случи, през цялото време. За момента играем през 3 дни, тъй като са такива разпоредбите. Ако продължим доста напред, може да помислим за отсрочване, тъй като ще се натрупат доста мачове - тимът ще има потребност от 7 дни отмора “.

„ Сейнт Патрикс демонстрираха, че са добър турнирен тим. Отстраниха Мура, само че ние желаеме да отстраним тях. Трябва да мислим мач за мач, всеки дуел е значим за нас. Футболистите би трябвало да дадат даже повече от 100%, тъй като желаеме добър резултат в четвъртък. Аз гледах 3-4 мача на Сейнт Патрикс, имахме и човек, който пътува и ги гледа онлайн. Най ме интересува по какъв начин ние ще изглеждаме “.

„ И като футболист, и като треньор съм победител. Кръстев не беше в групата, тъй като получи травма в стъпалото, даже не приключи тренировката. Матей пък имаше сериозна травма из поради нея би трябвало да почива понякога. Не съм сигурен по кое време Линдсет ще тренира, само че на следващия ден би трябвало да е при нас. Мисля, че може да играе в Европа. Всеки първокласен състезател ни е добре пристигнал, уповавам се, че ще има “, приключи Илич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР