Наставникът на ЦСКА Саша Илич изрази известно задоволство то показаното

...
Наставникът на ЦСКА Саша Илич изрази известно задоволство то показаното
Коментари Харесай

Саша Илич: Очаквам двама нови, само с добри игри ще върнем хората на стадиона

Наставникът на ЦСКА Саша Илич изрази известно удовлетворение то показаното от "червените " при успеха над Арда с 3:0. Легендата на сръбския гранд Партизан разкри, че чака двама нови и добави, че единствено с положителни игри може да види стадион "Българска войска " цялостен.

"Благодаря за честитката, не изглеждахме неприятно довечера. Имахме много порядъчен тип. Мога да бъда удовлетворен, тъй като изпълнихме някои неща от подготвителния развой. Но имаме какво да чистим, за първи мач е добре. Със сигурност аленият картон ни оказа помощ, само че пък знаете, че от време на време е мъчно да играеш против 10 души. Те имаха шансове, само че да, оказа помощ ни общо взето ", стартира експертът.

"Получиха се добре нещата през днешния ден, статичните положения са доста значими. Стигнахме до два гола по този начин. Този тим на ЦСКА сигурно има капацитет - и за Европа, и за България. Искаме да се борим за купата, само че за това ни трябват най-малко двама нови. Доволен съм от наличното, само че ненапълно, не от всички. Очаквам още двама, които ще ни дадат в допълнение качество. Тук не приказваме единствено за заместника на КАйседо, а за още футболисти, които да дадат конкуренция. Днес Кръстев не съумя да вкара два-три шанса, би трябвало да се работи в тази посока ".

"Доволен съм от атмосферата. Може би не беше цялостен стадионът, само че би трябвало да кажа, че с положителни игри единствено можем да напълним стадиона ", приключи Илич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР