Наставникът на Царско село Никола Спасов остана доволен от показаното

...
Наставникът на Царско село Никола Спасов остана доволен от показаното
Коментари Харесай

Никола Спасов: Играхме достатъчно агресивно срещу най-добрия отбор в България

Наставникът на Царско село Никола Спасов остана удовлетворен от показаното от момчетата му в мача с първенеца Лудогорец. Макар да изгубиха с 0:2 от осемкратния първенец, играчите на новаците демонстрираха някои положителни моменти в представянето.

" Нормално. Лудогорец беше по-добрият тим и справедливо победи. Абсолютно обикновено и резонно. Важното е, че съм удовлетворен от моите момчета. Днес за първи път играхме в този ни тип. Мисля, че имаме положителни играчи, използвахме този мач, с цел да се подготвим за идващите. "

" Нямаме игрово време, би трябвало ни повече време да станем по-добри, тъй като играчите имат качества. Трябва да се натренираме и да влезем в оптимална форма. На моменти стояхме добре на терена, тъй че позитивен мач за нас ", съобщи Спасов пред " Диема " и разкри какво му е харесало от играта на отбора.

" Момчетата се раздадоха и каквото можаха - дадоха. С времето тези неточности ми се желае да се изчистят. Говоря за головете от статични положения, само че всеки тим получава такива. При втория гол има човек, който играе с топката на първа греда. През цялото време желаех да вкараме гол, играхме задоволително нападателно против най-хубавия тим в България, тъй че това е позитивно. "

" С тази двойка централни бранители завършихме сезона във Втора лига, само че мисля, че момчетата се оправиха, удовлетворен съм от всички. Направихме някои дребни неточности, само че те не повлияха на резултата. С измененията към този момент, имаше насилствена промяна, случиха се естествени неща. "

" Началото на шампионата е, няма покруса, загубихме от най-хубавия тим в България. Доволен съм от всички, дават отговор момчетата, чужденците, на мнението ми. За мен е позитивно ", съобщи треньорът на Царско село и приказва за идващия мач, който е с другия дилетант и дебютант в елита Арда.

" Трябва да вземем мача против Арда другия кръг, естествено, че ще играем за победа. Надявам се да играем на нашия стадион. Имаме лиценз отвред, единствено нямаме позволение от Футболния съюз. Където и да играем с Арда, в случай че ще да ни пратят в Кърджали, ще играем за победа ", приключи Спасов.
 Лудогорец победи Царско село с 2:0
Лудогорец стартира отбраната на купата си с победа над Царско село

Два гола на Клаудиу Кешеру
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР