Наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров отново наблегна след равенството

...
Наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров отново наблегна след равенството
Коментари Харесай

Херо: По-стойностни сме от директните противници и не заслужаваме да изпаднем, този отбор ще влезе с лекота

Наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров още веднъж акцентира след равенството (1:1) против Берое в Стара Загора, че неговите футболисти надиграват следващ съперник, само че не печелят срещата.
 Берое някак оцеля против Спартак (Варна), шансът отново изостави Берое някак оцеля против Спартак (Варна), шансът отново изостави " соколите "
“За следващ път не ни доближи реализацията. Това не е първи мач, в който играем по-добре, само че не побеждаваме. И получаваме гол от нищото. Първи удар и гол. Когато знаеш, че би трябвало да спечелиш непременно, те сковава. Но аз съм удовлетворен от играта. Ако този тим се резервира и се надгради малко, считам, че с лекост ще влезе. Не като предходната година - от 10 кръга една точка и към този момент е изпаднал. Аз съм удовлетворен от държанието на футболистите, играха близо до игровия капацитет.

Скамейката ни е къса, само че това са момчета. Да, изморени са, тъй като играят едни и същи хора, само че като качество на играта нямам искания към тях.

Днес трябваше наложително да спечелим. Показваме на директните съперници, че нашият тим е по-стойностен и не заслужава да изпадне ”, конкретизира Херо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР