Наставникът на Спартак (Плевен) Цветомир Младенов сподели след равенството 1:1

...
Наставникът на Спартак (Плевен) Цветомир Младенов сподели след равенството 1:1
Коментари Харесай

Цветомир Младенов: Имаме много проблеми

Наставникът на Спартак (Плевен) Цветомир Младенов показа след равенството 1:1 с Крумовград, че е удовлетворен от показания темперамент, само че призна, че тимът му има много работа пред себе си.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Доволен съм от характера след позволения гол. Хубавото е, че и в предишния мач наваксвахме. Има някаква последователност, само че сме надалеч от това, което би трябвало да вършим. Не мисля, че могат доста неща да се трансформират в този стадий. Единствено да ме по-дисциплинирани, с цел да останем в групата. Дори не би трябвало да приказвам за такава цел. Отборът е в обикновено положение. Работим и упражняваме, само че е очевидно, че има дисбаланс. Тактическият ни проект беше да използваме преходите. Не се получиха доста нещата, макар че през второто полувреме имаше обстановки. Имаме доста проблеми. Русанов има мачове в Първа лига и би трябвало да има по-голямо самочувствие. Скоро време ще влязат още млади момчета. Във Втора лига би трябвало да се обиграват повече млади играчи “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР