Наставникът на смята, че отборът му е на крачка от

...
Наставникът на смята, че отборът му е на крачка от
Коментари Харесай

Антонио Конте: Почти сме достигнали нивото, което искам

Наставникът на счита, че тимът му е на крачка от това, което той си сложи за цел, когато пое клуба доскоро повече от година. “Почти там сме, доста сме покрай това качество на играта, което желая. Но въпреки всичко още не сме достигнали нужното равнище. Затова би трябвало да работим още по-здраво, с цел да заличим и това малко изоставане”, съобщи Конте на конференция през днешния ден.

В неделя отборът му гостува на в следващ тежък мач. Само преди дни пък “нерадзурите” изтезаха в Шампионската лига, като бяха покрай триумфа, само че в последна сметка отстъпиха с 2:3. “Това ще е нашият седми дуел в границите на 20 дни - продължи треньорът. - Ето за какво има и отмалялост, само че пък е налице и предпочитание да се представим мощно. Срещу Аталанта не е елементарно, тъй като те имат отличен треньор. Съперникът непрекъснато пресира индивида с топка и е мощен в нахлуване. Нуждаем се от доста мощна игра. Ако заслужаваме, би трябвало да спечелим и класирането ни ще се усъвършенства. В противоположен случай ще е справедливо, че сме надолу в таблицата.”

Конте удостовери, че е възобновен и съвсем несъмнено ще бъде в групата за срещата в Бергамо. Голаджията пропусна последните два мача поради мускулна контузия.

Аут за срещата е, който е позитивен за ковид. Пробите на и вратаря пък не са дали явен резултат, поради което ще се наложат нови проби на въпросните двама футболисти.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР