Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе на седмото небе от

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе на седмото небе от
Коментари Харесай

Заги ликува: Заслужена купа за Славия! Бях убеден, че ще спечелим

Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе на седмото небе от благополучие, откакто " белите " завоюваха Купата на България след дузпи против Левски. Заги дефинира, че триумфът на тима му е пристигнал справедливо.

" Раздадохме се оптимално и заслужихме тази купа. Бях уверен, че ще спечелим. Това им приказвах на футболистите - че ще вземем купата и че я заслужаваме. Левски ни надиграха, да, само че ние я заслужихме. Момчетата се раздадоха, излъгахме съперника, спечелихме и в този момент заслужихме купата. Помогнах на момчетата, в тренировките, само че те са основните виновници.
 Славия - Левски @@@
Никога не съм казвал, че златните медали няма да са за нас. Говорихме си преди финала с момчетата, убедих ги, че можем да вземем купата. Феноменална аудитория на стадиона, това е методът да е празник футболът в България. Няма значение за мен дали съм първият задграничен треньор в Славия с трофей, ще има още титли! Важно е да се радват момчетата. Всичко с президента е контрактувано, не сме подписали още нищо, само че си имаме вяра ", сподели сръбският експерт след триумфа.



ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА
ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА I ЧАСТ
ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА II ЧАСТ

РАДОСТТА НА СЛАВИСТИТЕ СЛЕД СПЕЧЕЛЕНАТА КУПА

ФЕНОВЕТЕ НА СЛАВИЯ ВЪВ ФИНАЛА

ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ВЪВ ФИНАЛА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР