Наставникът на шампиона Балкан Петър Златанович заяви след загубата от

...
Наставникът на шампиона Балкан Петър Златанович заяви след загубата от
Коментари Харесай

Петър Златанович: Физическото състояние на отбора ни е зле

Наставникът на първенеца Балкан Петър Златанович съобщи след загубата от Рилски състезател с 68:83, че тимът му се намира в неприятно физическо положение, като точно непълноценния подготвителен развой е попречил на отбора да стои като еднакъв с носителите на Купата и Суперкупата на България.
 Рилски състезател приключи годината без загуба в НБЛ Рилски състезател приключи годината без загуба в НБЛ
" Физически в тима сме зле. Не упражняваме на нужното равнище и не успяхме да свикнем на интензинета, който Рилски състезател постанова на терена. Не сме упражнявали на това равнище, най-много поради травми. Отборът на Рилски състезател игра добре - тичането и заслоните им бяха на цялостен спринт. Димаджио Уигинс създаваше преимущество за тях и това се вижда от всички. Не мисля обаче, че това беше единственото нещо. Ясно е, че можем да поработим върху концепцията за привличане на нов състезател. Трябва да мине още малко време след Нова година и да приказваме с ръководствотои. Не сме се готвили за дуела с ЦСКА към момента, мислехме единствено за Рилски състезател. Трябва да вземем реванш от тях ", съобщи Златанович.

Снимка: Балкан

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР