Наставникът на Септември (София) Христо Арангелов не скри разочарованието си

...
Наставникът на Септември (София) Христо Арангелов не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Арангелов: Младите прегоряха, след принудителните смени и червения картон стана много трудно

Наставникът на Септември (София) Христо Арангелов не скри разочарованието си от трагичната загуба от Арда (Кърджали), пратила столичния отбор във Втора лига. Той обаче беше удовлетворен от показаното от тима през втория полусезон и изрази вяра, че съставът бързо ще се върне в елита.

“Младите футболисти като че ли прегоряха. Започнахме нерешително, само че след първите 15 минути изравнихме играта и имахме своите положения. Не вкарахме гол и в продълженията бяхме осъдени. Една неточност се оказа фатална”, показа Арангелов.

“Поздравявам момчетата, тъй като за нас в последните 6 месеца всеки мач беше като край. Два месеця не допуснахме нито една загуба, играчите бяха съвършени. Въпреки че изпадаме, тимът има жанр. Да, насилствените смени и аленият картон, за който ми споделиха, че не е имало допиране, повлияха доста. След това стана в действителност мъчно за нас”, продължи някогашният бранител.

“Моят контракт изтича, не съм получавал предложение за нов. Сега управлението би трябвало да начертае пътя, по който ще се развива тимът. Нямам информация кои футболисти ще изоставен, само че е повече от несъмнено, че към доста от тях има интерес от водещите тимове”, добави Арангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР