Наставникът на Сампдория Деян Станкович похвали футболистите си за представянето

...
Наставникът на Сампдория Деян Станкович похвали футболистите си за представянето
Коментари Харесай

Деян Станкович: Нуждаем се от чудо

Наставникът на Сампдория Деян Станкович похвали футболистите си за представянето им против Интер и извоюваната скъпа точка. Сръбският експерт обаче призна, че Самп доста мъчно може да резервира мястото си в Серия “А ”. 

“Получи се под напрежение мач, същинска борба. Поздравления за момчетата. Вече демонстрираме известно неизменност. Ситуацията ни е сложна, само че ще се борим до последно. Вярвам в упоритата работа и решителността. Нуждаем се от знамение. Щом е по този начин, дано се случи знамение. От мен се желае да вдъхвам кураж на футболистите и да ги трансформира в тим, който може да се радва или страда на терена, само че постоянно да излизат с високи вдигнати глави ”, показа Станкович. 

“Поздравявам моя някогашен съотборник Симоне Индзаги. Неговият Интер е доста мощен и му искам всичко най-хубаво. На моменти успяхме да им създадем проблеми. Ако бяхме по-спокойни, можехме да приключим с гол някоя от контрите ни. Не мога обаче да се дразня на играчите, те дадоха всичко от себе си ”, акцентира сърбинът. 
 Индзаги: Нормално е да сме разочаровани Индзаги: Нормално е да сме разочаровани
“Не желая да се обръщам обратно към получените късни голове против Емполи, Удинезе и Монца. Ако не се учиш от грешките си, губиш двойно. Вярваме в себе си. Трябва да се оправяме с травми и санкции. Поздравявам Мурийо, който сподели темперамент, макар че не беше играл много време ”, добави Станкович.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР